Ointressant fakta, men jag bloggar iaf ;)

Sitter på pappas kontor. Skulle egentligen tagit bussen ut till stallet, men orkade verkligen inte -.- Orkade inte åka hem heller så gick ner till pappas jobb. Han sitter ju i möte i stort sätt hela tiden så han är i så mycket till sällskap. Får väll gå och prata med någon annan...
Skulle egentligen skritta ut Riwe idag men blir inte så. Han får vila idag och skritta ut imorgon. Hade egentligen vart gott att fått skritta idag eftersom han gick soppas ''hårt'' (emot vad han har gjort) så då hade det vart gott för honom att röra på sig. Men hinner faktikst inte rida idag, som tur är det att de har jätte stora hagar att gå i så han har fått rört sig lite idag :)

Usch det är mycket i skolan nu. Tyvärr kommer bloggen sist då. Hade prov idag, prov imorgon, miniprov  på torsdag och miniprov på tisdag nästa vecka. Och sedan v. 23 ska vi ha prov igen -.- Fick dessutom reda på det idag att vi skulle ha miniprov på torsdag och på tisdag nästa vecka. Och det är inte lite vi ska kunna heller! Iadg kommer dagen spenderas åt plugg till spanska provet imorgon -.- Sedan all energi till miniprovet på torsdag!

Ni får ingen bild, pappa hade ingen...
/ Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0