Dag tre

Vi har varit här i tre dagar nu och hitills har det vart regn och åska. Runt 20-25 grader har det vart, vilket inte har spelat nån roll eftersom det inte vart nån idé att vara ute.
Igår var det världens oväder och det åskade och blixtrade, blev lite bättre på eftermiddagen men idag regnar det igen. Det skulle bli bättre väder senare idag så man kan ju alltid hoppas!
Idag kommer även Ika och hennes familj ner till Spanien (de har också hus här) Jag antar att vi ska umgås med dom resten av veckan!

Förövrigt saknar jag att rida och saknar min Calle. Hoppas han sköter sig där hemma i Sverige och är snäll som en ängel!


Vårat fina väder igår!
/ Linnea

Det var ju dumt

Fick tyvärr inte med mig datan ner till Spanien. Vi har ju bara handbagage med oss ner hit och de får max väga 10 kg. Och det blev för mycket övervikt på väskorna = att min data fick stanna hemma. Har ju en data här men inga bilder och något som jag behöver för att fixa bilderna och filmerna. Ska försöka hålla er uppdaterade så gott det går medans jag är här och ska försöka hitta på något roligt att blogga om så blir det säkert bra!
/ Linnea


Kanske lite roligare

Har kanske kommit på ett sätt att få mina filmer lite roligare med musik och sådant i ett program. Har inte hittat allt en men fattar lite. Om jag grejar med filmerna i programet får ni inte filmerna nu men kan försöka övertala pappa att ta med min data ner till Spanien så kan jag greja med allt där, för helt ärligt kommer jag inte få tid till att fixa filmerna innan jag åker och kanske inte bilderna heller så förhoppningsvis tar jag med mig min data ner till Spanien så kan jag fixa med allt där!
.
Förövrigt skulle jag hopptränat idag men blev inget vilket inte gjorde något då han tappat en sko (skoddes i torsdags !?) 3:e skon han tappar sen jag fick honom, ingen aning vad det är, han är skodd av tre olika hovslagare varje gång och ändå går han och tappar skon !? Inte jätte lerigt i hagen heller och hoven är rätt fin, han har inte fläckt upp hoven eller något så ingen aning om vad det är. Ska undersöka det lite mer...
.
Miss you <3
/ Linnea

Lite info

Har ju, som ni vet spenderat min helg på Åh stiftgård. Vart både roligt och mindre roligt. Igår satt vi i 5 timmar och lyssnade på en snubbe som berättade om bibeln, vilket var mindre roligt. Lite nya kompisar har man allt skaffat sig vilket är jätte roligt!
Och ni som undrar så konfimerar jag mig i Herrsta kyrka och går dit en gång i veckan.
Ska försöka uppdatera lite smått nu i veckan och göra tidsinställda inlägg eftersom jag åker på torsdag ner till värmen.
Lovar er att ni ska få film från träningen och bilder som Jennie tog när hon var med mig i stallet!
Ska försöka iallafall...
Smakprov...
/ Linnea

Lite utvärderring av hoppträningen

För första gången på ganska länge sitter jag inte och pluggar. Och har faktikst bara ett prov (egentligen två men eftersom jag åker på torsdag gör jag det efter höstlovet istället.
Calle vilade idag eftersom han skoddes idag, imorgon och på lördag rider Jonna honom eftersom jag är på konfirmations läger fredag, lördag, söndag.
.
Lite utvärdering från hoppträningen i tisdags - Först jobbade vi med lite bommar och hinder. Vilket gick helt okej, jobbade på fint. Sedan blev det en liten banan fast fortfarande med bommar (galoppbommar) han drog väldigt mycket till höger på ett hinder vilket gjorde att vi kom i obalans efter hindert och det blev att vi inte kunde fortsätta i samma balans och tempo efter det hindret. Islutet blev det bana vilket gick bättre men han drog fortfarande till höger på ett hinder men vi jobbar oss frammåt och snart kommer allt sitta! Blev en bana på 110 vilket jag är nöjd över!
Film kommer ifall ni vill se !?
.

Så fucking fin e han! Min prins <3
/ Linnea

Hoppträning

Sitter i skolan och har lektion om 5 minuter. Idag står det hoppträning på shemat med Calle. Mamma hänger med till stallet och gör iordning stallet medans jag rider Shirley. Ska se om hon även vill filma på hoppträningen ifall det hade vart roligt att se ? :) / Linnea

Linnea och Calle







Här ovan ser ni de fem bilderna som kommer vara med i min uppsats i skolan, jag gillar dom.. Gör ni också de? :)
De andra bilderna kommer inom kort!

Min och Calles vecka

Vart i stallet hela dan med Jennie. Hon har fotograferat mig och Calle och förhoppningsvis blev det några fina bilder! Hon tog kort både när jag red och när jag stog på marken bredvid honom.
Min och Calles vecka ser väll inte jätte annorlunda men ni får se den ändå.
Linnea:
Måndag: Skolan, plugg, stallet
Tisdag: Skolan, plugg, hoppträning
Onsdag: Skolan, konfirmation, stallet senare på kvällen och säkert lite plugg
Torsdag: Skolan, stallet
Fredag: Skolan, konfirmationsläger
Lördag: Konfirmationsläger
Söndag: Konfirmationsläger
Calle
Måndag: Ut
Tisdag: Hoppträna
Onsdag: Ut
Torsdag: Han ska skos - Vila
Fredag: Vet inte
Lördag: Vet inte
Söndag: Vet inte
Som ni ser ska jag (tyvärr) på konfirmations läger till helgen. Ingen aning om vilka tider som gäller. Men det blir förmodligen mamma som tar hand om honom på fredag och lördag. Beror på när jag kommer hem på söndag. Ska se om Jonna vill rida honom lite så han inte står i 3 dagar, kanske 4. Känns väldigt onödigt att slösa bort en helg på det men, men är ju tvungen...
.
Tyvärr kommer ni få se lite samma bilder på Calle tills jag fått de nya bilderna av jennie!
/ Linnea

Fotografering

Idag ska jag fotografera Linnea och Calle. Det blir dåde kärleksbilder och ridbilder, det är faktiskt så att jag har en skoluppgift i skolan som går ut på att visa ett speciellt tema. Jag valde då kärleken och många hästmänniskor vet att man verkligen älskar sin häst och man kan ha en speciell kärlek till dom fyrbenta djuren.

De bilderna jag tar idag är bara en del utav bildspelet men kommer göra en stor roll i det..


Denna bilden visar lycka, idag ska vi försöka få till det lilla extra på bilderna och få fram kärlek!

/ Jennie

Min och Riwes tid tillsammans <3

Det började med att jag växte ur min b-ponny och det var dax att gå över på större ponny.
För att göra allt kortfattat så kommer vi fram till den dagen jag fick Little River, en vit sagoponny. Mellan där är en annan historia vilket vi kan ta en annan gång. 2009 - 2011 hade jag denna underbara ponnyn <3
Någon gång i Februari 2009 kom en underbar, vacker ponny till mig. Nybadad, kritvit och kort man.
Dagen då han kom till mig.
Eftersom han inte hade gått på över 1 månad och en liten piggelin var han ju så var det först ut och skritta och sedan mycket longering för att han skulle få av sig all energi.
Men efter några veckor så var jag allt uppe på ryggen och pigg var han ja!
Första gången jag hoppade han och red honom ordentligt ↓
.
Vi tränade på och fortsatte framåt i Maj var våran första ''riktiga'' tävling, Bohuscupen. (tror jag hoppade en träningshoppning innan) Tävlade i Munkedals lag, LD förklass och LD+5 (?) lagklass. Blev 0 fel i LD och 0/4 fel i LD+5. Helt okej resultat.
Vi kämpade framåt och det blev mycket clear rounder 2009 och halva året 2010.
Hoppade på 70-80 höjden under en tid, tyvärr blev det för länge jag låg och nötade på den höjden. Fick ofta ett stopp i 80. Eftersom det ofta hända låg det hela tiden i bakhuvudet på mig och ville så mycket att det bara blev fel. Vi fortsatte och hoppa på den höjden och det började tillslut släppa då jag började hoppa mer lokala tävlingar. Det gick bättre och vi hoppade tillslut LC felfritt.
Bohuscupen
Året gick och året 2010 kom.
Juni 2010 fick jag min första placering med honom. Hoppade på tjörn, en två dagars tävling. Hoppade LD+5 - LC första dagen och LC+5 andra dagen. Gick inte alls bra första dagen. Ramlade av i LD+5 och i LC fick jag ett stopp på samma hinder som jag ramlat av på i klassen före. Andra dagen var inte självförtroendet det bästa men vi går in och nollar och får en såppas bra tid så det räcker till en tredje placering. Lycklig tjej var jag då.
Efter det rullade det bara in rosetter, tävling efter tävling, fick alltid med mig minst en rosett hem efter en tävling. Under 2010 började jag hoppa LB och min debut LB resulterande till 4 fel, en utanför placering. Men även den dagen fick jag med mig en 5:de placering från LC. Allt rullade plötsligt på så bra och allt var toppen!
Tjörn




Andra fina placeringar och rundor



Även under hösten började vi träna för en tränare i dressyr. Vilket behövdes då han inte ens kunde gå i form när jag fick han och när han väl gick i form så gick han i fel form.
Vi jobbade hela hösten och vintern och det var inte lätt men vi kämpade och tillslut nådde vi vårat mål att kunna gå i en standig form i alla gångarter.
Sedan kom hans ryggproblem. Han fick kiroprakto/massage och vilade i några veckor. Han skrittades ibland barabacka men aldrig trav eller galopp. Han började sättas igång och 1 maj då jag flyttade till Ika var han nästan helt igångsatt.
19 Juni 2011 var våran första tävling sedan ryggproblemet, hoppade LD+5 och LC+5 i Dingle.
Två starter - Två vinster, snacka om fin ponny! Våran första vinst och vårat första segertäcke. Tävlade inte så mycket utan red och tränade mycket hemma.
4 septmeber debuterade vi LA, fick 4 fel och en andra plavering i LB. Hel nöjd <3
Sista tävlingen, 1 oktober hoppade LB - LB+5, vinst i LB och 4 fel i LB+5. Vilken super ponny jag har haft chansen att ha och få tävla och träna med.
Debut LA




.
Jag kan göra denna historia så mycket längre och med så mycket mer bilder men ni hade förmodligen inte orkat läsa allt om jag gjorde det...
Vi avslutade med flaggan i topp, Jag älskar dig, nu och föralltid.
/ Linnea

Idag

Har tillbringat hela eftermiddan i stallet. Grejat med en över fin ponny och gjort allt som man ska göra i ett stall.
Red ut med Ika och Therese. Eftersom therese har en unghäst tog vi det lugnt. Red ut en runda i skogen och Calle lika lugn och fin som vanligt. Dock blir han väldigt upphetsad ifall man galopperar med andra och han är sist eller som idag när unghästen inte ville gå över ett litet dike och Calle och jag stog på andra sidan blev han helt förkrossad och hoppade och ställde sig på bakbenen (inte alls högt, typ mer som ett litet skutt) och trampade runt som jag vet inte vad. Tönt ponny <3
.
Imorgon kommer Jennie och tar lite kort på mig och min prins. Hon tar kort både från marken och förmodligen när jag rider, har inte kollat med henne en :) Förövrigt är det tidig morgon imorgon eftersom jag har morgonen och ska vara i stallet 8.
.
Håller på att skriva inlägget om min och Riwes tid tillsammans, det kan hända att det blir två delar!
/ Linnea

Dagens hoppass

Det fick bli lite hoppning idag. Har inte tränat denna vecka så det fick bli lite hoppning.
Det stog framme hinder från träningarna sedan igår vilket var super! :) Då slapp jag bära fram och plocka bort...
Eftersom min mormor hämtade mig idag kom hon redan innan jag hade ridit, skulle egentligen ridit med lite bommar mm och ridit igenom honom men istället blevd ett att jobba igenom honom lite innan och sen hoppa lite.
Han gick bra i början, inte bäst men helt okej. Sedan kommer vi till hoppningen, andra gången jag hoppar honom och yammi säger jag bara vilken stjärna jag har! Flyger över hinderna och allt flöt på så jävla bra när vi hoppade en ''liten'' (3 hinder) bana. Ett hinder låg på 1.15 - 1.20, och  inga större problem här inte. Så fin är han!
.
En liten sak vi behöver träna på är att han måste bli ordentligare med sina ben på låga höjder. Först låg hinderrna på 60 cm (?) och han slog i hinderna hela tiden och rev faktiskt ett hinder. Det blir öva på låga hinder och hitta en bra balans och flyt som funkar för oss även på de låga hinderhöjderna.
.
Allt funkar så jävla bra och allt är så perfekt <3
/ Linnea

Bilderna ifrån Essunga!







Här kommer de efterlängtade bilder ifrån Essunga, visst är dom fina? :)

Bloggar

Elin om Tror ni förstår:
har ni några speciella bloggar ni kollar varje dag? ;)

Svar: Japp, kollar allt lite bloggar varje dag:
- ponnyochryttare.se
- teamsl.se
- hastdiggaren.se
- ponnysanning.blogspot.com
- nellieberntsson.se
- isabellaochsara.blogg.se
- isabellanilsson.devote.se
- carlssonpataket.blogg.se
- johannagrant.se
- nielsochjulia.blogg.se
- shinyriders.blogg.se
- josefineochevelina.blogg.se
Tror det var alla jag kollar vardagligen, sen när jag har tid kollar jag runt på lite andra bloggar :)

/ Linnea


Nu ryker det lite pengar ur plånboken

Har suttit och kollat på lite saker jag vill beställa till Calle. Såna lite mer ''onödiga'' saker som egentligen inte behövs! Men känner att jag får spendera min pengar på något, har allt lite pengar som bara ligger, så får väll ta och använda det. Har iallafall fått hem dyon tränset i storlek full, det kommer bli tävlings-och träningsträns. Sedan har jag beställt ett träns från hööks som kommer bli hemmaträns. Det fick även bli ett fleecetäcke från hööks.
.
John Whitaker täcke 799:-
John Whitaker schabrak 499:-
Glen Gordon schabrak 379:-
Eskadron huva Blå 229:-
Eskadron huva brun 229:-
John Whitaker huva 299:-
.
Detta får det bli att köpa in snart! Dock såg jag att jag glömde brunt GG schabrak men orkade inte ändra om allt.
Har ju en JW luva, blå men den är i stolek cob så den passar inte Calle, samma med min GG luva fast jag skiter i att köpa en ny. Så båda de luvorna ska säljas så ska jag köpa bara JW luvan fast i storlek full.
Ska se om mamma kanske vill sponsra mig med JW täcket !?
/ Linnea


Tror ni förstår

Ännu en gång mycket i skolan, inget som förvånar mig såklart! Ska försöka med nåt inlägg nu i veckan om inte så hörs vi till helgen! / Linnea

Calico Red 5/10-11

Benskydden ligger slängda lite överallt, jag ser ut som jag inte kan använda min vänstar arm o.s.v
Min finaste ♥
/ Linnea

Snart vinter

Vintern börjar närma sig med stormsteg och kl 10 imorse när jag och mamma åkte till stallet var det bara 3 grader ute. Riktigt ruggigt och kallt börjar det bli nu. Och det börjar ju snart bli dax för tjockare täcken för hästarna. Och jag kommer få beställa massa täcken till Calle. Just nu har han ett regntäcke med fleecefoder. Fick åka och panikköpa ett täcke dagen innan han kom. Tyvärr har han en jobbig storlek på täcken, 135 för stort, 125 för litet = 130
Finns inte så många täcken i just den storleken och sen beror det ju såklart på hur det är sytt och så, men det regntäcket han har nu är lite för stort och det är från hööks.
.
Horse Wear har sånna täcken i 130, vilket är super! Har beställt två amigo täcken till honom, ett 100 grams regntäcke och ett 300 grams stalltäcke. Men det får väll bli dax att beställa vintertäcke snart :)
Han får börja med det 100 grams täcket om det typ inte blir minusgrader snart ;)
Detta blir säkert bra i slutändan!
.

Detta regntäcket blir perfekt till min finaste!
/ Linnea

Tredje gången jag sitter på honom - ta det med en nypa salt

Efter många om och men, med mycket skrikande på mina kära familje medlemmar har nu filmerna laddats upp. De klickade hela tiden ner filmerna (gustav använder också mammas data) så fick börja om allt hela tiden. Tror jag laddade upp filmerna 4 gånger eller något ? Nu är de iallafall uppe, äntligen!
Tredje gången jag sitter på han, lite vingligt och hans galopp är jag inte helt hundra på än ;) Benen rör sig i galoppen, jag vet men det kommer snart sitta fast limmade vid sadeln :)
.
.
De få bilder som mamma tog kommer imorgon!
/ Linnea

Provridningen, hade det vart intressant ?

Sitter på väg hem från Göteborg, vart och firat min kusin som fyllde 18 idag. Filmerna kom inte upp igår eftersom jag såg att de inte låg på kamera minnet, mamma hade fört över filmer och bilderna till sin data och sedan tagit bort det, onödigt! Så får sätta mig vid hennes data och greja med det. Kom även på att jag har filmer från provridningen av Calle, hade även det vart intressant att se !? Har en del att blogga om känner jag nu, vilket ju är bra! jag får allt försöka komma igång med det jag tänkt ;) /Linnea

Tror jag fått en riktigt mes ponny!

Sjukt trött på skolan nu så det finns inte. Tur att det är höstlov snart och då drar jag utomlands (a) Love till det!
.
Red ut idag på Calle för första gången sedan han kom till mig. Gick jätte bra men tror allt jag fått en mes ponny, han var rädd för allt, stolpar, kossor, en katt som fräste åt oss, en hund som skällde, en sandlåda (sån man bevara grus i) och massa annat som rörde sig i buskar. Annars gick det toppen! Blev bort till travbanan och ett varv på den och sedan hem.
.
Imorgon kommer Jennie med upp till stallet och fotar mig och Calle :) Så han ska gå lite dressyr/markarbete i ridhuset eller i paddocken om det är lika fint väder som det var idag!
Har mycket bilder nu som jag inte fått, väntar fortfarande på bilder från lilla edet från Jossan, bilder sedan essunga från Jennie, sedan har jag lite filmer från en träning med Riwe och tillslut filmerna och några bilder på Calle ifrån i onsdags. Ska försöka fixa med Calle filmerna nu :)
.
Jag saknar dig min finaste <3

Intressant

Mamma filmade mig lite igår när jag red, tog även lite kort..
Hade det vart intressant att se !? Laddar bara upp det ifall det hade vart intressant...
/ Linnea

Kan någon ge mig 1 eller 2 miljoner ?

Åhh, det finns så snygga saker att köpa! Både till sig själv och hästen...
Schabrak, täcken, träns, benskydd, trjöjor, kavajer, huvor, blir helt beroende av att köpa allt ihop. Synd att man inte var typ miljonär eller något...
En sak vet jag iallafall som jag måste köpa, GG huva och JW huva. Har ju två sånna huvor men det är storlek ponny och Calle har stora öron! Så får försöka sälja de gamla och köpa nya.
Skulle vilja köpa ett brunt GG schabrak och en brun equiline huva till (helfärgad) Sedan ett vinrött JW schabrak, kingsland schabrak. Kan rabbla upp hundra saker som jag skulle vilja köpa. Sedan skulle jag behöva BILLIGA hemma schabrak eftersom typ alla mina är i storlek ponny och inte passar Calle. Och även pengar till mig själv, får allt ta tag i mina pengar nu och handla lite saker för dom!
.
Det var mycket lättare att hita schabrak till Riwe eftersom han var vit och passade i stort sätt allt!
/ Linnea

Calico Red

Calle heter ju såklart inte bara Calle utan hans riktiga namn är Calico Red! Men som dom allra felsta har, fick han smeknamnet Calle. Dels för att dom som hade honom innan kallade honom för det.
Han är född 2000, alltså 11 år och har gått upp till MSVA som bäst med en 3:e placering. Tävlat mycket LA-MSVB med en annan tjej med bra resultat.
Han är hittils jätte snäll och är som en klocka att rida. Kan allt hitta på bus, vilket jag märkte igår, han såg en annan ponny en bit famför och ville gärna komma fram till hästen så han började hoppa och studsa och galoppera på stället. Annars är han jätte snäll både inom ridning och i stallet!
Jag hoppas kunna ha 3-4 år med honom och tävla mig uppåt i klasserna och en dröm kanske starta MSVA. Men än så länge ska vi lära känna varandra och börja tävla på LB-LA höjden.
.
Första ridturen på honom i måndags :)
/ Linnea

Calle

Allt känns så bra med Calle nu! Han är lugn och fin i hagen och i boxen. Självklart saknar jag min lilla ponny såklart...
Sitter just nu och tänkte beställa lite täcken till honom, provade lite av Riwes täcken igår och lite skillnad i storlek är det allt ;)
.
Jag hopptränade lite igår faktikst för Ika. Det var lite markarbete med lite hinder. De var ju inte jätte höga men de låg väll på 90-100, de är ju inte jätte högt i och med att han gått upp till MSVA.
Det gick iallafall helt okej, men allt sitter ju inte andra gången man rider ponnyn ? Han hoppade väldigt högt över hindrerna, lite onödigt högt men han lär sig väll snart att han inte behöver ta i så mycket när hindrerna är lite lägre. Annars gick det helt okej, det tar ju tid att hitta alla knappar på honom. Det är ju även mer häst att rida så inte det enklaste från att gå från en liten skitponny till en stor maxad, rätt grov d-ponny.
.
Ska se om jag kan sätta mig och kanske skriva ett litet inlägg om honom och ska även föröska hinna med det inlägget om min och Riwes resa ihop :)
.
En så länge har jag inte så många foton på honom men det kommer väll nån gång ;)
/ Linnea

Bättre sent än aldrig!

Nu, efter många om och men har nu världens finaste Calico Red anlänt till stall Stenshult!
Ska låna honom i några veckor för att känna på honom lite och så (satt på honom senast i juni, så det var ett tag sen) Och om allt funkar bra blir det köp :)
Red honom faktikst lite i ridhuset idag, då ägaren tyckte jag skulle göra det, vilket gick super! Lite pigg men annars underbar. Så himla glad över att få en sån fin ponny!
Hon som äger Calle äger Queens ridsport i Munkedal och hon tog med sig massa saker därifrån till mig, b.l.a Prestige Meredith Sadel, Prestige stigläder, JIN stigbyglar, Whitaker hoppgjord, Whitaker tyglar och Dyon träns. Super! Tyvärr var tränset för litet för honom, han behövde faktikst full på tränset, så ska åka och byta det. Tur att Ika hade ett typ likadant i storlek full som jag kunde låna! :)
Fina Calle i boxen förut!
/ Linnea

Nu och föralltid <3

Efter 2,5 år har jag nu lämnat min älskade Riwe :(
Vilken helt fantastisk ponny jag har haft chansen och lånat, han har lärt mig otroligt mycket och vi har gjort så mycket tillsammans. Rosett efter rosett har vi plockat tillsammans, har uppnytt nya mål och jobbat framåt. Vi har inte alltid vart ett så bra team som vi är idag. Vi har även haft lite motgångar men otroligt mycket framgångar också <3
Vi avslutar med flaggan i topp <3







En del av dig kommer alltid finnas i mitt hjärta, Jag älskar dig, nu och föralltid <3

Film

Här är filmerna från dagens rundor! :)


/ Linnea

Svar på kommentarer

Sofie om Många timmars pluggande och några timmar hästar:
jätte fin blogg ni har! linnea kan du inte lägga ut lite bilder och filmer från i början du hade riwe? skulle vara kul att se hur ni utvecklats :)

Svar: Jo, självklart! Eftersom han åker imorgon kan jag försöka slänga ihop ett kortafattad historia om våran tid tillsammans. Ska försöka göra det nu i helgen annars blir det nästa helg!

Annie om Tagga tävling imorgon!:
vad händer med riwe?

Svar: Han ska åka tillbaka till sin ägare imorgon och på måndag kommer min nya ponny!
/ Linnea

Resultat från dagen!

Hemma nu efter en lång tävlingsdag!

LB A:O/A:O - 0/0 fel
Inget konstigt alls, allt flöt på super bra och det kändes riktigt bra också. Tog lite för mycket på hinder nummer 5,6,7 men annars kändes allt super bra!
Tiden räckte till en vinst! :D
.
LB+5 A:O Ackumulator med joker - 4 fel
Han kändes jätte fin på framhoppningen pigg och fin. Inne på banan blev han lite tröttare men med sporra och spö kan man få fart på det mesta! Fick ett stopp på 1:an... Mitt fel, hindret var lågt inget större problem men jag tänkte ut vägen bakom hindret skulle rida innanför ett annat hinder, då var jag tvungen att svänga direkt när han landat så jag förberedde honom och tog ett litet hårdare stöd i vänsterhanden och dum som jag är tänker jag inte på att han är så känslig så han blir lite vinglig och det blir ett stopp. Var grymt arg på mig själv efter det men han hoppade super resten av alla andra hinder.
Eftersom jag visste sen innan att man var tvungen att vara felfri för att få placering tog jag det lugnt resten av hela banan.
.
Bra avslut för mig och Riwe och gud vad jag kommer sakna den lilla skiten (a)
Filmer kommer senare ikväll!
/ Linnea

RSS 2.0