Igår

Orkade inte uppdatera igår så skriver lite om gårdagen nu!
.
Var i stallet flera timmar igår och bara myste. Pysslade med Riwe i flera timmar, klippte kronränderna, hovskägget, nack ''stubbet'' och lite, lite på manen. Han fick sig en ordentlig ryktning också, det behövdes kan jag lova...
Han fick även ett litet ''minibad'' Jag tvättade manen på honom då jag fick stränga order av Jossan att hans man såg intill förj*vlig ut. Så nu är den vit igen, dock inte länge till ;)
.
Riwe fick gå ett dressyrpass i paddocken igår. Han jobbade på helt okej. Det var ju grymt varmt också så red inte jätte länge men ett sånt där lagom pass så han fick jobba igenom.
Idag ska han få skritta ut eller vila helt, får se. Bara för det kommer han var galet pigg imorgon men sist på träningen var han hur slö som helst och typ gick över hindrerna... Som tur var han sitt gammla jag redan dagen efter så det var ingen fara :)
.
/ Linnea

Tränings Outfit

Ska träna på måndag för Helena Feuk Lundahl.
Så nu får ni ta och hjälpa mig vilken tränings outfit jag ska ha...
.
Hjälm: John Whitaker hjälm
Stövlar: Pioneer
Ridbyxor: John Whitaker
Piké: KL Piké (om det är varmt och jag bara rider i kort ärmad tröja om det är kallt tar jag ett ginatricot linne och KL tröjan över)
Tröja: Kingsland
Sockar: Marinblåa Kingsland (de är svarta på bilden)
.
Sen ska förmodligen pappa ringa Charlies häst och hund på måndag då de inte svarat på mitt mejl -.- Så får jag se vad de säger... De går fortfarande att rida i dem normalt men känns inte bra ifall de skulle gå sönder ännu mer! Och om de inte de tar tillbaka pioneerna får jag helt enkelt använda de tills de går sönder och sedan blir det nya..
.
Hjälm: GPA speed air
Stövlar: Tretorn Advance
Ridbyxor: John Whitaker
Piké: Samma som ovan och även samma sa här (om det är varmt rider jag bara i den och om det är kallt så rider jag i ett ginatricot linne och en KL tröja över)
Tröja: Kingsland
Sockar: Marinblåa kingsland (svarta på bilden)
.
Så vad tycker ni ? Vilken outfit är snyggast - Outfit 1 VS. Outfit 2 ?
Riwe kommer ha det nya marinblåa john whitaker schabraket :)
/ Linnea

Dagens Ridpass

Blev uteritt med både Ika och Jonna idag. Lärde mig allt lite nya rundor i skogen idag.
Vi red bort förbi trvabanan och en liten slinga i skogen, jätte mysigt och en sån där lagom runda att rida. Riwe var pigg som vanligt, det var ett litet tag han kom ut med andra hästar, även fast jag faktikst håller mig till att rida själv när det gäller Riwe. Han blir väldigt uppstressad med andra hästar omkring sig när vi är ite i skogen och blir spänd och vill inte skritta. Det är allts roligt att rida ut med andra, jag gillar¨mer att rida ut med andra en själv men när det gäller Riwe tycker jag bättre om att rida själv :)
Han skötte sig faktikst hyffsat idag, lite pigg och lite stark, taktade även lite men annars skötte han sig helt okej :)
.
För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen <3
/ Linnea

Uteritt ikväll

Idag blir det först ''stranden'' om man kan kalla det så. Ska iaf ner till havet, har ju bara 5 minuter att gå så står jag vid vattnet sen :) Rätt gött ibland...
Åker ut till stallet senare idag för rida ut en sväng med Ika. Vet inte riktigt vart det blir men  det skulle inte skada ifall vi red bort till travbanan.
Igår fick han sig en väldigt lugn tur ut i skogen. Skrittade väldigt mycket på grusvägar ovh även ute på ''stora vägen'' Hittade en bra slinga som man kunde rida, mycket skritt. Tyvärr var man tvungen att rida på vägen ung 1 km men man var inte tvungen, man kunde välja att rida tillbaka om man ville. Inte lika roligt och Riwe är väldigt snäll i trafiken det spelar egentligen ingen roll vilken väg vi tog :)
.
Jag får allt ta och be Jossan att hon får föra över alla bilder sen jag hoppade på ett USB-minne ;)
/ Linnea

Håller just nu på att...

Håller just nu på att sitta och fixa en film med mig och Lalus, en massa bilder och filmer ingår i den videon. Är faktiskt ganska nöjd och ska bara fixa slutet lite bättre, skulle ni vilja se den?



Självklart kommer 80cm rundan på oss också, ska bara fixa musik och så till den :)

Stallet

Kom hem från stallet för en liten stund sen. Riwe vilade idag så jag pysslade bara om honom lite. Bytte även täcke från regntäcke till flugtäcke :)
Annars har det vart lugnt idag, skulle gjort något men några kompisar men blev inte så. Får ta det någon annan dag!
Imorgon ska Riwe få sig en tur ut, ovasett väder. Funderar på om jag ska rida bort till travbanan och köra lite intervaller eller om jag bara ska ta en lugn sväng ut, det återstår att se :)
.
/ Linnea

En vanlig dag

Vaknade för någon timme sedan, idag blir det att fixa några saker under förmiddagen. Senare ikväll blir det att träffa några kompisar och chilla hemma hos ida, det blir mysigt det. Nu måste jag skynda mig in i duschen, så hörs vi senare!


Vad skulle ni tycka om en header? Ska ta mig en titt med Molly har lust att göra en ny. Visste ni att det är hon som gjort alla header vi haft till denna bloggen!

Film ifrån en av våra rundor?




Har film ifrån 80cm rundan vi gjorde, skulle det vara intressant att se?
Stillbilder ifrån rundan ser du här över :)
/ Jennie

Ännu mera bilder på världens finaste häst






Fått ännu mer härliga bilder ifrån ridlägret i Skåne, kan säga att jag saknar det väldigt mycket och speciellt hästen. Red en annan häst i veckan och kände hur bortskämd jag var med att ha ridit Lalus, han var helt perfekt. Kan säga att detta året i ridningen kommer bli en ren katastrof, Britney är inte bättre och resten av hästarna som klubben har just nu är ingenting för mig. Ja, vi får helt enkelt se hur detta slutar.

Jag får försöka lösa detta så bra jag kan, sluta vara så kräsen och köra mitt egna race!
/ Jennie

Bilder - Riwe - Lördagens Ridpass

Här kommer ett gäng bilder från lördagens ridpass. Ju mörkare det blev (när solen gick i moln) blev bilderna lite suddiga och mörka men det får ni stå ut med! :)
.
Duktig Riwe efter ridpasset <3
Jossan hoppade även upp på honom en stund:
/ Linnea

En veckas jobb avklarat

Äntligen är en hel vecka på Nordens Ark avklarat, otroligt skönt och nu väntas en härlig vecka framför mig med en massa kuligheter. Fullspäckat schema, härligt det med. Ska försöka blogga så bra som möjligt med, nu ska jag verkligen hålla det jag lovar med.

Imorgon blir det att åka till Göteborg och shoppa upp alla mina pengar, behöver verkligen nya kläder. Snart bär det av till Turkiet med och behöver lite grejer till dess med. Om ni skulle vilja skulle jag kunna lägga upp bilder på mina inköp, bara om de skulle vara intressant då?

/ Jennie

Pioneer

Såg att mina pioneer börjar gå sönder! :o Använt de 2 gånger!
Ridstöveln har börjat lossna från sulan :( Dålig kavlite på hög nivå. Har iallafall mejlat in till Charlies häst och hund så får jag se vad de gör åt de. Hoppas de iaf...
.
:(
/ Linnea

Dagens och gårdagen ridpass

Gårdagens Ridpass:
.
Blev ett dressyrpass i paddocken idag. I början var han lite stel men inte värre en vad han kan vara. Jobbade igenom honom i alla gångarter och gjorde lite skänkelvikningar, öppnor och slutor mm. Och i slutet jobbade han på riktigt, riktigt bra! Duktig ponny. Kändes bra nu eftersom jag inte ridit honom på 1,5 vecka. Självklart har han gått under den tiden, snälla Jonna har ridit honom åt mig.
.
Dagens Ridpass:
.
Idag fick han faktiskt ett litet pass i ridhuset. Plockade fram två hinder, ett räcke och en oxer. Övade inte på något speciellt utan ''bus hoppade'' lite. Självklart tyckte Riwe det var jätte roligt och blev lite upphetsad där i slutet. Men han skötte sig bra och det kändes verkligen att jag fått igenom honom i dressyren igår. Han var jätte fin i början och arbetade på bra :)
.
Jossan var även med idag och tog bilder både idag och igår. Dock glömde hon kameran igår så fick bli bilder med min iphone. Inte alls lika bra kavlite men bätter en aldirg eller ? Idag tog hon bilder med sin system kamera men har inte bilderna en. Så det får vänta!
Vill ni se lite bilder från gårdagens ridpass ? Laddar bara upp ifall nu vill se! :)
.
Smakprov..
/ Linnea

den perfekta hästen


jag ångrar mitt val..

Dålig uppdatering

Ser att bloggen har varit lite undanlangd från både min och jennies sida. Jag får väll ta och skylla på att jag är utomlands. Tur att jag åker hem på lördag då ;) Ska bli gött att få komma hem igen och pussa på min lilla prins <3

Annars händer det väll inte så jätte mycket just för tillfället. Uppdatering får vara som den är tills jag kommer hem igen.
Hade vart roligt att få lite förslag så jag har någor att uppdatera om när jag kommer hem :)


Bild i repris...
/ Linnea

Nervös...

Är så nervös nu! Ponnyn jag har kollat på besiktas idag kl 1. Får reda på om den gått igenom idag eftermiddag/kväll. Dock tror jag att den går igenom. Det är en fin tävlingsponny och har tävlat mycket men man vfet aldrig. Den ponnyn vi skulle köpt i vintras var också en jätte fin tävlingsponny som tävlat mycket och gått mycket internationella tävlingar,sedan på besiktingen vid röntgen visade det sig att ponnyn hade en stor cysta i bakbenet. Det roliga var att man såg cystan bara vid en vinkel på röntgenbilderna och den vinkeln tog inte alla veterinärer. Tur i oturen kan man säga!
Nej, får väll gå och vara nervös ett litet tag till, får ta och stänga av hjärnan så jag inte behöver tänka mer så blir det nog bra :)


Älskade ponny <3 Som åker hem till ägaren nästa vecka om ponnyn går igenom besiktningen <3
/ Linnea

Beslutsångest...

Vet verkligen inte vad jag ska göra med min KL tävlingsskjorta. Alternati nr. 1 är ju att jag har kvar den och använder den tills den blir för liten eller sliten. Alternativ nr. 2 är att sälja den och köpa en ny... Vet inte riktigt hur jag ska göra. Just nu lutar det åt alternativ nr 2 - sälja den och köpa en annan.. Problemet är bara att jag inte vet vad för någon ny jag ska köpa då. Får ta och åka till svensk ridsport någon dag och kolla vad de har där, var ett tag sedan jag var där nu...
Ta och hjälp mig nu !? Ska jag ha kvar den eller ska jag sälja den och då köpa en annan tävlingsskjorta ?


/ Linnea


Livstecken...

Jag lever, för ett tag iaf... Har inte så mycket att blogga om nu när jag är i spanien men kan ju nämna att jag vill faktiskt hem nu! En liten del är ju för ponnyn men sen var det inget kul att vara här denna gången. Jag har lite sånna ''perioder'' då jag vill till Spanien eller bara vara hemma. Kan knappt vara ute i solen heller då jag bränt mig på ryggen, axlarna och i stort sätt över allt. Inget vidare kul då. Är ingen sån bad människa heller utan gillar att vara uppe på torra land.

Riwe mår väll bra iallafall. Jonna rider ju honom som sagt åt mig, vilket är jätte gulligt!


Sötis ponny <3
/ Linnea


Jennie & Lalus




Vattenring




Hitta två bilder ifrån när vi åkte vattenring, det var något av de roligaste jag gjort!
Har även fått lite mer bilder på mig och Lalus och har med på ingång..
/ Jennie

Träns

Något jag funderat på att köpa länge är ett nytt träns. Men inte blivit av då jag lagt pengar på annat en det. Nu när jag kanske (inte alls säkert) har en ny ponny behövs lite nya träns och massa annat. Ett tävlingsträns och ett hemmaträns ska då köpas in.


Detta tävlingstränset kommer det att bli! Har kollat på det jätte länge men aldrig blivit att jag köpt det. Tycker det är snyggt och det är inte alls jätte dyrt som många andra träns från dyon är...
Finns att köpa HÄR för 1199:-


Hemma tränset får bli detta från hööks. Det är lite tråkigt att de härmat av dyon tränset men ska ju bara ha det hemma. Snyggt och lätt att byta bett eftersom det är knäppen på sidostyckena. Kommer nog byta pannband och sätta på mitt strasspannband istället :)
Finns att köpa HÄR för 479:-
/ Linnea


Har jag köpt en dressyr skjorta ?

För ett litet tag sen köpte ju jag en ny tävlings skjorta. Tyckte den var jätte söt och fin och den var väldigt bekväm. Men känns som om det bara är ''dressyr ryttare'' som köper en sådan och jag börjar tveka om jag gått och köpt mig en dressyr skjorta ? 
Känns lite som det men vad tycker ni ? Har jag gått och köpt mig en dressyr skjorta ? 

Tror jag faktikst har gjort det..
/ Linnea

SOMMAr

Kommit hem efter en sväng på Smögen, hittade ingenting men det är alltid lika mysigt att gå där ändå. Nu blir det ner och ta en pizza på Bella Gästis, mums! Jag säger bara sommar, finns det något underbarare?

Missar ju tyvärr fallens dagar denna helgen, inget bra väder ändå så behöver inte deppa så mycket över det. Fjordfestivalen om mindre än 2 veckor, jag säger bara UNDERBART!


Bjuder på en såååhär seriös bild ;)

Glad! :D

Jag längtar så himla mycket tills jag kommer hem och även nu under veckan vi är i Spanien. Kan ni gissa varför ?
Jo, förmodligen besiktas en ponny nu under veckan jag är i Spanien, Ika är med på besiktningen och om den går igenom så hämtar vi den efter vi har vart i Spanien! :D Vill komma här ifrån nu, hem till kalla Sverige och hämta mitt nya stjärnskott. Självklart är jag inte säker på att ponnyn går igenom men hoppas av hela mitt hjärta att den gör det!
Vet inte riktigt om jag orkar mer om den inte går igenom...
/ Linnea

Internet i stugan!

Nu lovar jag att bloggningen kommer bli bättre, för nu har jag internet i stugan.

Och under hela nästa vecka när jag ska ''sommarjobba'' så kommer jag kunna blogga. Jag och två andra tjejer ska ha hand om ponnyridningen på Nordens Ark i en vecka, jag hoppas på bra väder så man kan få lite bränna samtidigt som man går runt runt runt och leder barn och även lite vuxna. Tycker det kommer bli lite kul, är ju där tillsammans med två tjejer som jag umgås med mycket när jag väl är i stallet. En av de är 18år också och står som vuxen ansvarig, så tror detta kommer bli toppen. Vi alla tre tar ansvar själva.

Lovar er lite uppdatering om dagarna, eftersom vi får rida ut hästarna på eftermiddagen. Bilder med, om ni då vill?


/ Jennie

Alexander Zetterman

Dålig bild men här skrev vi ALEXANDER på magarna ;)
Mitt syns inte jätte bra men syntes bättre om man kom närmare!
/ Linnea

Åker ner till värmen!

Vart i stallet nu senare på eftermiddagen. Riwe fick gå lugnt ut i skogen idag.
.
Åker ju även till Spanien imorgon. Ska vara där 14-23 Juli (10 dagar) Så bloggningen kommer inte vara på topp. Har tillgång till data där nere men man vill ju inte sitta framför datan när det är runt 35-40 grader ute i solen. Men något/några inlägg kommer väll allt upp! Hoppas Jennie håller igång bloggandet lite :)
.
Väldig dålig bild men vårat hus i Spanien! :)
Som faktiskt är hela 4 våningar (om man räknar med garaget)
/ Linnea

Tråkigt!...

Tråkigt att ni har slutat kommentera... Börjar tappa motivationen att blogga när man inte får något tillbaks. Börja kommentera mer så lovar jag bättre uppdatering från min sida! /Linnea

Bilder - Falsterbo

Har fått tag i några fina bilder från falsterbo nu!
Tror att duktiga Jasmine har tagit dessa bilder! :)
.
Så jäkla häftigt var det när de hoppade över 1.70 hinder :o
Alla som var med :)
5 stycken skrev ALEXANDER (zetterman) på magarna, hade tänkt skirva zetterman på ryggarna men körde bara på magarna. Passade jätte bra att visa magarna när han vann en klass där, tummen upp fick vi av han :)
/ Linnea

Flasterbo Horse Show 2011

Sov riktigt gott inatt förutom att jag bränt mig på axlarna och kunde inte ligga på sidan men det funka ändå.
Har bränt mig över allt förutom där jag hade kläder på mig. Ser lite roligt ut för att  jag hade shorts på mig och jag är lite röd-brun på benen, alltså har jag en vit rand längst upp vid låren...
.
Snygg bränna eller ?
.
Fick iaf med mig lite hem från falsterbo.
Det blev:
- Pälsglans från sjöbogården
- John Whitaker schabrak
- Ridstövlar, Pioneer
.
Nöjd över de jag köpte, dock skulle jag behövt en fårskinns padd och så kolla jag även på en kingsland tröja men eftersom kontot krånglade så fick jag hoppa över det.
.
.
Nöjd över det jag köpte :)
Bilder kommer när jag fått tag i några!
/ Linnea

sommar sommar o sol

Åker till nathalies stuga senare idag och kommer befinna mig där i två nätter med några tjejer, kommer bli riktigt kul de. Ingen internet där så bloggning blir det ingenting av, inte för de blir det annars heller men. Men jag kommer verkligen inte på någonting att blogga om. Ska försöka bli ändring på de när jag kommer hem där ifrån.

Nu ska jag käka, sen blir det o packa.. Kommer la ha med mig halva garderoben må jag tro ;)


får bli en bild härlig sommarbild ifrån när jag var ute o åkte båt med agnes o maja!
/ Jennie

Hemma från någonting som man inte kommer glömma!

Hemma nu från Falsterbo och ska ta och lägga mig och sova. Har haft sjukt kul med massa hästar, shopping, magar (haha) och såklart goa människor! Har handlat lite små prylar inte så mycket för att mitt konto började krångla idag, mindre kul men fick lite med mig hem. Vänta er lite inlägg imorgon och förhoppningsvis massor med bilder. Jag själv tog inga bilder men var några antal brudar som tog massa kort, hoppas de lägger ut det på Facebook så ska jag vara lite stygg och sno deras bilder ;) Nej, ska ta och lägga mig nu, Godnatt... /Nea

Fina ponny <3

/ Linnea

Film minne

.
Tänk att detta ''bara'' var för ett år sedan! :o
Det är så stor skillnad, verkligen allt, speciellt min ridning...
/ Linnea

Bilder - Little River - Vinter 2009

Riwe och Vesuv
Hur såg jag ut ? Håret i så uppsatt, kan man säga, ser ut som om jag är hur tjock som helst i jackan, Riwes nosgrimma lite sne.. Finns mycket att klaga över! Men detta var 2009, allt har förändras... Och nej, vi red inte utan ländtäcke, tog bara av det för att vi skulle ta lite kort :)
Jag var 12 år här, Riwe 17...
/ Linnea

Hiss/Diss


Har i stort sätt aldrig redigerat bilder förut så det ser lite knas ut men det får gå :)
/ Linnea

Sommaren, de bästa som finns!

Sommaren har varit helt underbar hittils.. En stor del av sommarlovet har redan gått, den delen som är kvar ska jag utnyttja till fullo. Massa kuligheter kvar på sommaren som väntar, en vecka med jobb med. Som kommer bli roligt faktiskt, berättar mer om vad de är för arbete jag ska göra ikväll.


Någon som är intresserad av att se bilder på hur anläggningen i Skåne såg ut? :)
/
Jennie

Stallet next!

Ska snart åka ut till stallet, Riwe ska skrittas idag.
Riwe kommer vila nu hela helgen när jag är i falsterbo, det blir nog gött för honom. Sen ska han gå lite när jag åker till Spanien, Jonna var snäll och kunde rida honom några dagar, känns inte helt rätt att han ska få gå och vila i 10 dagar. Han klarar nog inte av det så mycket heller, då han lätt blir stel i bakbenen om han vilar för länge... Han vilade en vecka i vintras och efter det var han jätte stel och det tog ett litet tag att få bakbenen ''mjuka''
.
Blir nog ingen mer uppdatering idag från min sida, har gjort några tidsinställda för i helgen, får hoppas Jennie
håller igång bloggen lite :)
.
/ Linnea

Träning senare!

Är precis hem kommen från torp. Blev ett linne och en bikini. Skulle kollat på mer men det fick räcka, hahah. Jag gillar egentligen inte gå på stan/torp och kolla kläder. Gör det bara för att jag behöver nya kläder... Tänk om alla kläder bara hade samma modell och man hade samma storlek på allt så hade jag lätt beställt alla mina kläder på nätet. Det är ju roligare att gå på torp med kompisar, självklart! Men brukar mest bara gå och kolla på kläder när jag är med kompisar, har ingen aning varför men blir bara så.
.
Ska träna senare. Hoppas han inte är lika pigg som han var förra träningen, då var han verkligen jobbig!
Senare ska jag försöka tänka ut något att skriva om för att göra lite tidsinställda inlägg så jag inte lämnar er helt tom hänta nu i helgen :) Tror inte jag kommer ha någon möjlighet att blogga under helgen, isf mobilblogga men det blir bara korta och tråkiga inlägg då..
.
/ Linnea

kvälleen

haft en underbar kväll med några häärliga brudar på skeppan!
uppdaterar mer imorgon, kraam!


saknar denna hääästen otroligt mycket!

Kan verkligen inte <3

Kan verkligen inte glömma dig <3
Ditt steg..
Ditt utseende..
Din hoppteknik..
Allt var verkligen perfekt...
.
/ Linnea

10:51


förlåt för dålig uppdatering, ska försöka bättra mig!

nu ska jag fixa mig och sen dra hem till lelle, bli att sola och dra till torpan med henne!
vi hööörs!

Dagens Ridpass och lite annat...

Red Riwe en sväng i ridhuset idag, går knappt att rida ute. Vi har så grymt mycket myggor,flugor,blinningar,bromsar och allt vad det nu finns! Sprutar ner honom med flugsprej funkar ett tag men sedan är det på honom igen. Rider ut så ofta jag kan men idag fick han gå i ridhuset. Han har inte gått så bra i dressyr det senaste vart väldigt ointresserad av mig, nästan som jag inte finns när jag sitter på honom, så idag var jag fast besluten att idag ska han gå bra! Var väll samma visa ibörjan men sen släppte allt! Han gick så fint i alla gångarter och jobbade på jätte bra hela ridpasset! Det släppte inte helt men vi är på god väg :)
.
Ännu en gång nämner jag att det snart är falsterbo! 3 dagar kvar nu...
Skulle egentligen åkt till svensk ridsport någon gång denna vecka men pappa hade ingen tid att åka med ner så ska kolla på pioneer eller mountain horse på falsterbo. Lutar väll mmot pioneer men får se på det. Om jag inte köper de på falsterbo så åker jag ner till svensk ridpsort veckan därpå, innan jag åker tilll Spanien.
.
/ Linnea

Falsterbo - 5 dagar kvar

Som ni vet sedan tidigare så åker jag ju till falsterbo lördag-söndag. Sover hos Malin på fredag och på lördag går bussen 6 på morgonen från Munkedal. Får bli att sova på bussen :)
Jag har faktikst inget speciellt att köpa, än så länge. Det är inget jag behöver iaf, ellet skulle behöva ett schabrak... Sen blir det väll något till mig. Behöver ett par stövlar det står mella pioneer och mountain horse får se var det blir men åker nog med pappa till svensk ridsport någon gång i veckan som han har lovat, ska se om jag kan få ihop lite mer pengar tills falsterbo då det kommer blir jag som får betala där. Jag får ju mitt barnbidrag så det är egentligen jag som ska betala men, men, inte mitt fel :)
.
Tycker faktikst de nya scapa schabraken är rätt snygga, kanske ska spendera lite pengar på ett marinvblått eller rött ?
Detta är också snyggt, har funderat på att köpa det länge men jag får se hur mycket pengar jag får med mig :)
Sen får de väll blir något till mig med ´, vet dock inte vad en...
/ Linnea

Min dag

Just nu sitter jag hemma hos min syster, sitter ute på altanen och njuter av den lille solen kickar fram.
Här kommer jag väll sitta resten av dagen/kvällen med, ingenting inplanerat idag. Eller jo, att bara ta det lugnt. Ikväll blir det att grilla med mamma, micke och hundarna förstås. Aja, det är mysigt det med.

Imorgon drar jag till Sandra och firar henne, den tösen fyller 15år idag. GRATTIS TILL HENNE!
Så blir att vara där hela dagen och kvällen kan jag tro, tillsammans med några andra.



/ Vi höööörs! Jennie

Visst är han fin?

Förlåt för dålig uppdatering, verkligen inte haft tid till att blogga och inte varit så pepp på det heller. Det är att bara ha roligt som gäller nu under sommarlovet, alltså vara med mina underbara vänner som jag bara älskar!

Men jag får försöka blogga så bra jag kan, har ingenting hästrelaterat att bjuda på vilket kanske kan vara ganska tråkigt. Så därför blir min bloggning rätt dålig, men tack till linnea som håller bloggen uppe när jag har noll idea.

Jag har faktikst fått tag på bilder ifrån lägret, tack ebba! Verkligen fina!





















Mer bilder kommer!

Munkedals Meeting

Fick bilderna ordentligt nu så här får ni dem! :)
Tack Ida!
.
/ Linnea

RSS 2.0