Paddling och äckliga djur

Har vart ute och paddlat med klassen i två dagar nu därav uppdateringen.
Det har vart blött, lerigt, kallt, mysigt, myggor, grodor, ormar och getingar. Har själv blivit stucken av TRE jordgetingar. Jävla små fula kryp! De var jätte många som satte sig på mig och jag fick inte bort dem !? Det gick bra men usch vad äckligt det va.
Såg en orm i vattnet och hoppat grodor lite över allt. Men jag är vid liv som tur är. Är grymt trött och stel och alla mina kläder är leriga och smutsiga. Det har vart mysigt och även lite kul att paddla. Har aldrig gjort det förut ? Även om vi krocka med saker och var nära på att välta så var det roligt!
.
Stallet blir det senare ikväll känner att jag nog behöver sova..
Riwe ska ridas ut!
.
Fick även en fråga om varför jag gör punkter mellan raderna istället för att bara göra ett stycke. Jag lovar att de inte sitter där för att jag tycker det ser snyggt ut utan för när jag publicerar inlägget drar hela texten ihop sig om jag bara hoppar över en rad. Blir jobbigt att läsa mm. Så därför är de punkterna där.
.
Mys med klassen!
/ Linnea

Full fart

Nu är skolan i full gång vilket redan känns, man kommer hem sent på kvällarna och då är de plugg som gäller.
9:an för mig som gäller i år med så nu är det att satsa allting man har, skolan får helt enkelt gå först.

Jag har i vilket fall skaffat gymkort på motionshuset nu, vilket känns riktigt bra. Var redan igår på två pass där, riktigt roligt var de faktiskt. Så nu går mina dagar åt skolan, plugg, stallet och gymmet. Men det känns bra faktiskt, kompisar får jag kombinera in lite imellan åt.


Nu Kör Vi!

Min & Riwes vecka

Det är mycket denna vecka nu och jag ska hinna med lite allt möjligt.
.
Linnea:
.
Måndag: Hemma från skolan, stallet, både Riwe & Shirley ska ridas och sedan vidare till torp.
Tisdag: Ut och paddla med klassen, mamma tar Riwe ?
Onsdag: Hemma från paddlingen runt 1 - halv 2, åker till göteborg med pappa, stallet
Torsdag: Skolan, hoppträning
Fredag: Skolan, stallet
Lördag: Stallet hela dan för att gör iordning allt inför söndagen
Söndag: Tävla
.
Tar även Riwes vecka...
Riwe:
.
Måndag: Ut 
Tisdag: Vila
Onsdag: Lugnt ut/skritta
Torsdag: Hoppträning
Fredag: Dressyr
Lördag: Skritta
Söndag: Tävla
.

/Linnea

Ibland vill man och ibland vill man inte

Jag är så tävlingsugen, ibland öskar jag bara att man hade en egen häst och tävlade var och varannan helg. Haft möjligheter att bli en framgångsrik tävlingsryttare. Nä, nu får jag både sluta klaga och drömma.. Jag får helt enkelt vara nöjd med förutsättningarna jag har, jag har minde än vissa och mer än andra!



Här får ni lite av mig

Förlåt för vansinigt dåligt uppdatering, men känner mig inte pepp alls till bloggen och har även varit i Turkiet under en vecka. Riktigt underbart har de varit!

Men till angående bloggen... Som jag skrev över så är jag inget vidare pepp till bloggen just nu, känner mig inte redo att lägga ner tid på att blogga vettigt och bra för er. Sen har jag nästan ingenting att blogga om då mitt liv inte består så mycket om hästar just nu. Men så fort jag får glöden tillbaka och har något hästreliterat kommer jag dela med mig av de till er.

De är vad jag att säga till er nu, ni kanske får höra lite av mig imorgon eller kanske om någon månad. Vem vet, vem vet?




Mobilbloggning

Kör på att mobilblogga nu eftersom jag sitter hos familjen Wemmel. Gick riktigt smidigt och snabbt idag med stallet, tjo hej så var vi klara på bara några timmar. Rent och fint blev det och så gött var det att få in helt nytt och rent spån i boxen! La in ungefär 3 spånbalar vilket resulterade till att Riwe får det väldigt mysigt inatt.. Han fick faktiskt vila idag då jag inte hann rida honom. . Min kingsland tröja kom även idag. Snygg var den och passade perfekt! Bättre kan det inte bli !? Får se om jag får tag på en kavaj innan tävlingen annars tävlar jag i tröjan vilket går lika bra :) . Förövrigt så såg jag på nyheterna att kl 20.45 kommer hästsport på Eurosport. Fälttävlan tror jag det var :) /Linnea

Få allt man vill ha

Jag har läst på många bloggar där de skrivits mycket om att ''få allt man vill ha'' och ''köpa sig framgång''
Självkart måste jag ta och lägga mig i.
.
Att få hästen serverad på ett silverfat är ju en ren katastrof. Då är man antagligen dålig på att rida, en bortskämd snorunge som bara vill vinna tävlingar och få massa gul/blåa rosetter! Att få märkes saker är ju också helt fel! Så har iallafall jag uppfattat det.
Allt handlar bara om pengar.. Har man mycket pengar kan man köpa en fin tävlings ponny, fina saker och märkes saker. Om man har mindre pengar kan man kanske inte köpa allt det, men livet går väll inte under för det... eller?
Alla har olika förusättningar och ingen har det perfekt. Så länge man har en ponny är väll allt bra. Det andra är bara + i kanten.
.
Jag kan därimot hålla med om att man kan lyckas minst lika bra ovasett vilken ponny man har, vilken utrustning man har och vilken tränare man har. Bara man har kämparglöden så kan man lyckas ovasett om man har en ponny som kan hoppa MSV eller LD.
Mina föräldrar har ställt upp för mig mycket, jag får märkes saker, jag tränar för olika tränare men ändå har jag inte ägt en egen ponny i mitt liv !? Även fast det inte är långt bort... Jag har haft en chansen att få låna en underbar ponny som har lärt mig otroligt mycket och även jag har lärt honom mycket (dressyr) och nu är det dags att få en egen ponny i kanske det lite dyrare slaget. Jag köper inte den ponnyn för att jag inte kan rida eller för att jag vill vinna utan för att jag fastna just för den ponnyn. Det var egentligen inte meningen att jag skulle provridit ponnyn...
.
Sedan är det vissa som vill ha en ponny som är 3-5 år för att ha något att jobba med, vissa kanske inte vill ha en dyr ponny. Men de har ändå pengarna. Det är ju upp och till var och en men jag fattar inte varför alla är på varandra. Varför ens orka bry sig om det ? Varför är man inte bara nöjd med det man har ?
.
Jag sitter inte och skriver de här för min egen skull eller för att försvara mig själv utan för att visa att det inte spelar någon roll vad man har och vad man använder det till. Skit i om någon har något man inte själv har, tänk på vad du har isåfall. Detta var min åsikt om detta, vad jag tycker och tänker...
.
Jag har inte tagit mig hit jag är idag för att jag har en SM ponny utan för att jag kämpat mot mitt mål,
Andra steget är därimot en helt annan sak...
Peace/Linnea

Långt inlägg kommer ikväll

En hel vecka har gått och nu väntar helgen.
Imorgon ska stallet storstädas! Boxarna ska tömmas, tvättas ur, högtryckstvättas och säkert massa mer. Rent och fint kommer det att bli! Tyvärr kommer förmodligen inte allt att torka men om det är fint väder så går hästarna ute på natten, ett täcke på så blir det allt bra. Annars får vi lägga in spån ovasett om det inte torkar helt :) Vi kommer ju att ta bort vattnet med någonting ? Kommer inte ihåg vad det hette nu. Det blir säkert super!
.
Får se om Riwe vilar eller om han går en sväng ut. Beror på hur lång tid det tar i stallet.
Det är mycket som ska göras i stallet nu i helgen:
Lördag - Åker till stallett runt halv 9 på morgonen, städa stallet i några timmar, Rida Riwe, göra allt som ska göras i stallet (höpåsar, vatten mm. Stallmöte ska vi hinna med också. Kräft skiva på kvällen med några familjer.
Söndag - Åka till torp och köpa present åt mamma och lite nödvändigt till stallet, Rida Riwe, smörja lite saker, städa i mitt skåp + lite i Riwes skåp och göra det som jag brukar (mocka, höpåsar, vatten)
.
Tur att jag bara har en box att städa ur! De andra har minst två och en har tre.
.
Sommaren 2010..
Kommer även ett långt inlägg ikväll/imorgon morgon om en sak som många ''spekulerar'' om på vissa bloggar..
Börjar att skriva på det strax!
/ Linnea

Ett par nya jeans i garderoben

Slutade redan vid 13.05 idag och tog mig en tripp till Torp med Moa. Hittade ett par jeans som jag är nöjd med. Tyvärr kostade dem 500 kr så där rök lite pengar men var verkligen i behov av ett par nya jeans. Skulle behöva ungefär 50 par till men det får vänta.
.
Jag åker ut till stallet senare ikväll. Riwe ska förmodligen (som det ser ut nu) gå ett kort markarbetes pass i ridhuset med lite bommar. Om jag orkar bära fram några. Annars blir det bara att jobba igenom hon lite, vilket egentligen inte spelar någon roll.
Måste även skicka iväg min tävlingskjorta som jag fått sålt (har även fått sålt min kingsland tröja med rosa lappar på) skulle egentligen gjort det i måndags men har haft ont om tid. Så det får bli nu innan jag åker upp till stallet.
.
/ Linnea

1 ponny + 1 ponny = 2 ponnyer

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja på varje inlägg ? Känns som om jag bara skriver ''hemma nu efter en dag i stallet/skolan'' Inget stort problem och det går att ordna!
.
Riwe gick på en galopprunda idag. Ingen lång runda men mycket galopp. Red även upp i skogen lite, hittade tyvärr inte stigen efter halva vägen så fick göra en egen väg, Riwe nästan snubblade fram över alla grenar men vi lyckades ta oss ut helskinande!
Har även fått frågan om att rida en ponny i stallet ungefär 3 dagar i veckan. Shirley heter hon och är en liten c-ponny (ser nästan ut som en stor b-ponny) Jonna rider även henne också några dagar i veckan och tävlar henne så nu är det mycket för henne i skolan (hon går sista året på gymnasiet) så då fick jag också ta och rida henne! Av olika skäl rider vi två henne. Vi är lite stora på henne (jag har aldrig suttit på henne) men Jonna är mindre en mig och ser lite stor ut. Men jag rider ju bara hemma så det spelar ju ingen roll.
Så nu vet ni om jag skulle nämna Shirley någon mer gång i bloggen så vet ni vem hon är.
.
Kommer bli ännu mer med en ponny till, så bloggen får lida men jag försöker, det vet ni!
/ Linnea

Första skoldagen

Första skoldagen avklarad, bara några antal kvar!
Har inte gjort så mycket förutom att gått igenom lite sheman mm. Har riktigt gött shema denna terminen, inte alls som gymnasie sheman men goa för att vara på våran skola.
Börjar 8.00 på morgonen tre dagar i veckan, en dag 8.45 och en dag 8.00 eller 8.55 beroende på om vi har håltimma första lektionen eller andra lektionen. Sedan slutar vi 15.00 två dagar i veckan, 14.00 en dag och 13.05 eller 13.55 även här beroende på om vi har håltimma före eller efter :)
Helt okej enligt mig!
.
Riwe gick på en tur ut idag. Pigg och glad som alltid, min lilla prins <3
Ska snart hoppa in i dushen efter en springrunda, sedan blir det tv, data sen nana.
.
/ Linnea

Svar!

Postat av: Linn
På vilken hemsida beställer du dina kingslandsgrejer? :)
Svar: Det varierar. Om jag vet vad jag letar efter brukar jag söka på goole och oftast ploppar det upp något intressant.
.
Denna tröjan är beställd HÄR
/ Linnea

Skolan väntar..

Hemma en efter en helg i skara! Som vart bra...
Vart även på skara hästsprort. Tyvärr hitta jag ingenting och blev faktiskt lite besviken då jag trodde de skulle ha större sortiment. De hade ytterst lite kläder som jag tyckte om. Skulle köpt ett par MH ridbyxor men tyvärr fanns den inte min storlek. Köpte iallafall en present till min bästa vän som fyller år imorgon.
.
Imorgon börjar skolan igen då. 8:an, mer plugg, mer läxor och betyg! Får helt enkelt hoppas på att jag får hysat bra betyg, jag är faktiskt rätt duktig i skolan om jag får säga det själv! :) Gör det jag ska typ...
Vet inte hur bloggningen kommer bli men det blir väll inte jätte stor skillnad än vad den är nu, varken upp eller ner...
.
/ Linnea

Beställt!

Har beställt denna snyggingen nu! Hoppas bara storleken blir rätt..
.
Kingsland Classic tröja
/ Linnea

Regnet det bara öser ner...

Regnat konstant hela tiden sedan i morse. Tur att min lilla vita ponny har på sig ett regntäcke.
Händer inte jätte mycket idag, stallet sim vanligt. Ingen aning vart Riwe ska göra idag... Tror han ska ta det lugnt med en skritt tur ut eller i ridhuset, beror på hur mycket det regnar. Känner att jag börjar bli lite för bekväm med att ha ridhus, får väll ta och rida ut ovasett hur mycket det regnar!
Åker även bort nu i helgen så Riwe ska vila under dessa två dagar och bloggen vet jag inte hur det blir. Verkar som om Jennie har tagit sommarlov och ska se om jag kan göra lite tidsinställda.
.
Älskade ridhus <3
/ Linnea

Dagens Hoppträning

Som sagt var det hoppträning idag. Ika stog på marken iallafall, hon hann rida i morse :)
Hade en trekombination med 1 galoppsprång i mellan varje hinder, en oxer, ett räcke och ett litet sockerbit hinder. Vi började värma upp med lite bommar på marken vilket gick jätte bra! Sedan tog några språng på trekombinationen, oxern och räcket, funkade även det med. Sedan kom det där lilla ''problemet'' Vi hade ingen tumstock eller liknade så vi kunde mäta hinderna så vi visste inte helt hur högt det var, vi gissade lite. Höjde upp sista hindret i kombinationen som var en oxer och det i mitten till 1 meter, trodde vi. Tror det var 115 det sista, inte säker alls men det kändes högt. Han är lite avvaktande i kombinationer och behöver allt mitt stöd, men han hoppade sjukt högt över (Ika sa att han var nästan 10 cm över) och jag han inte räta upp mig tills nästa hinder och då tar det stopp. Vi kom över de två första hindrerna men oxer kom vi fan inte över. Tillslut sänkte vi två hål = 10 cm och då hoppa han sjukt fint! Är nöjd med honom iaf.
.
Får ta med mig en tumstock och mäta och av hela mitt hjärta hoppas jag verkligen inte att det var 1 meter de vi inte kom över i kombinationen för då får vi problem på tävling!
Vet inte om man måste ha med trekombination i reg LA !? Dålig på sånt men vet bara att från och med LB ska det vara en två kombination med. Ingen aning annars, det återstå att se och så får vi se hur högt jag egentligen hoppade ;) (Om jag nu hoppade högre en 1 meter) Nog tjatat om det, det får gå som det går på tävlingen, jag har testat och går det inte så går det inte :)
.
Det enda jag vet är att detta hindret är 85 cm! Och han är högt över! Bara 15 cm till så är det LA.
/ Linnea

Hoppträning imorgon

Lite dålig uppadetring, men har inte så mycket att blogga om!
.
Igår fick Riwe sig ett rejält pass borta på travbanan. Mycket galopp och han var jätte pigg och vill gärna springa fortare en vad jag tillät honom. Han var helt slut efter 1 ½ varv (travbanan är enormt stor) och efter att ha hoppat mega hopp över de vattenpölar som låg i vägen. Sedan på andra varvet sprang han rakt igenom! Han skrittade nästan hela vägen hem. Lite i slutet bara som han blev lite små pigg.
.
Idag gick han en skrittrunda efter gårdagens ridpass och fick bara gå avslappnat med lite sidrörelser. Visste ni att han nästan inte kan gå skänkelvikning i ridhus/paddock utan går jätte segt och man måste nästan stå och banka på honom för att han ska flytta sig men när jag är ute och rider flytter han hur bra som helst! Och kan även nästan göra öppna/sluta! :o
Imorgon blir det hoppträning (halft) Ika ska rida samtidigt som mig så hon hjälper mig uppe på ryggen istället för att stå på marken :)
.
Suris ponny <3

Bloppis

Marinblå kingsland tröja med rosa lappar på armbågarna. Storlek S
600:-
Grå kingsland tröja, storlek XS.
Står Sweden på ryggen med stora bokstäver.
750:-
Kingsland tävlingsskjorta. Storlek M.
300:-
Mejla [email protected] vid intresse!
/ Linnea

Anmäld till min första LA

Anmält mig nu till Lilla Edet 4 september. Hoppat LB/LA. Undra hur detta ska gå ?
Det ska nog gå bra! Satsar på att komma rutn felfritt och bara rida en ordentlig runda, kanske satsa lite ? Jag vet helt ärligt inte hur jag det kommer bli, beror helt på hur banan ser ut, hur han känns osv...
Valde att hoppa en LB innan för att känna på honom och få en bra rytm inför LA:n :) Kommer ha med Ika så hon får hjälpa mig både innan och under tävlingen. Hon ska även börja hjälpa mig redan nu nästa vecka med lite hinder. Har ju aldrig hoppat en LA i hela mitt liv så det ska bli riktig kul!
.
/ Linnea

Tre underbara dagar

Förlåt för uppdateringen men har faktikst haft fullt upp hela tiden de tre senaste dagarna med mycket goa vänner och haft det super mysigt:
Lördag: Stallet såklart! Riwe skrittades ut, åkte sedan till en kompis och sov där..
Söndag: Var hos kompisen fram tills 6, stallet, Riwe vilade och sedan ut till Saltkällan och till några andra kompisar + den andra kompisen och sov i båten. Hade hur mysigt som helst med massa goa brudar (a)
Måndag: Var kvar tills halv 3 och åkte först till Frisören sedan vidare till tandläkaren (fick inte lika mycket skäll denna gången) och sen stallet, Riwe longeras en snabbis :)
.
Så har de tre dagarna sett ut för mig med massa vänner och allmänt chill.
.
Tre underbara brudar (dock syns inte den ena bruden) :)
/ Linnea

Sugen

Vet ni vad jag är grymt sugen på ? Att starta en LA med Riwe. Vi flyger ju över 110 banor på träningarna så höjden är inget problem. Isåfall tänkte jag Lilla Edets lokal/regionala tävling 3/4 september. Vilket resulterar om bara några veckor. Men vet inte när han åker. Men som det ser ut nu åker han inte fören i september om jag har ''tur''... Annars får jag allt se till att han är kvar.
Jag vet inte en. Ska prata med både mamma och Ika vad de tycker (mamma så hon kan köra) så får jag se :) Hade vart grymt roligt!
.
Kan ju hoppas på att få med en sån här hem från LA ;)
/ Linnea

Rolig tävlingsdag!

Hemm nu efter en varm tävlings dag :) Ika och Sigge skötte sig utmärkt och i första klassen kom hon 7 av 13 placerade och i andra 17 av 20. I sista klassen rev hon tyvärr sista hindret i omhoppningen, om hon inte gjort hade hon faktiskt vunnit den klassen men den gammla gubben skötte sig utmärkt ändå. Fick tyvärr inte med den andra hästen då hon vägrade gå på lastbilen, höll på ett bra tag, tillslut var vi tvungen att åka för att hinna med Ikas start med Sigge.
Jätte roligt och vart med och jag gjorde min första veterinär besiktning idag (a) hahaha, har ju aldrig hoppat högre en LB och eftersom man bara behöver veterinärbesikta från LA (på de flesta tävlingar) så har jag aldrig gjort det och har inte den bästa kollen ;) Vi kom på att han skulle veterinärbesiktas precis innan Ika skulle gå banan så då fick jag ta och veterinärbesikta honom. Jag vet ju ung hur det går till, ingen större deal men nu har man gjort det med :)
.
Kommer om en liten stund något jag är grymt sugen på!
/ Linnea

Klockan står ställd på 06.00

Japp, upp tidigt imorgon för att åka på tävling! Ska ner till Lilla Edet med Ika och hennes ena häst Sigge. Hon ska även hoppa en i stallets häst, Lillan. Jag har nog inte vart på stor hästtävling sen 5 års tillbaks ? Även då var det med Ika. Då kom hon även på... Ja, kommer inte ihåg vilken placering men från 6:e placering och frammåt då de är en vit rosett :) Jag fick den rosetten av henne och nu hänger den på väggen bredvid en tavla när jag sitter på Sigge för några års sedan. Typ 7 år sen ? Längesen iallafall...
Nu är det dax igen och det ska bli riktigt kul :D
.
Ika och hennes häst Quatre Mains även kallad Qnacken som hon tävlar upp till 140 med :)
Ika och hennes häst Garcon även kallad Sigge som hon har tävlat upp till 130-140 men nu upp till 120 då han är 21 år ? tror jag... Ika har faktikst haft honom sen han var bebis och ridit in hon själv, om jag inte minns fel :) Får ta och fråga henne imorgon!
Hon har även ett 3-årigt sto vid namn Cassandra.
Nu fick ni lite info om min ''faster'' Ika.
/ Linnea

Farligt

Det är riktigt farligt att vara ute på nätet och kolla på ridkläder eller saker till hästen :( Finns så grymt mycket fint, man vill bara vinna 70 miljoner på lotto och åka och köpa precis vad man vill...
Förövrigt har jag ingen aning om vad jag ska lägga mina pengar på... Jag har jag lite vardags kläder som jag måste betala till mamma. Tyvärr så är det nästan uppåt 1000 kr :( Har ju jobbat lite hemma så kan se om mamma kan betala alla kläder i utbyte mot det.
.
Sedan skulle jag behöva (eller egentligen inte) lite nya ridkläder till mig. Skulle vilja ha den där tröjan ''my heart belongs to kingsland'' och en vanlig tävlings tröja. Funderar på om jag ska sälja min marinblåa tröja med rosa på armbågarna ? Även min tävlings skjorta... Har ingen aning. Hittade även en tröja som jag letat efter väldigt länge och den fanns i min storlek!
Jag får ta och rensa lite bland ridkläderna imorgon så får vi se vad jag vill ha kvar :)
.
Denna har jag kollat på länge fast marinblå!
Och denna kingsland tröja som jag kan ha på tävling. Känner att jag köper en kavaj när jag mer börjar tävla på nationell nivå :) Tycker det är grymt skönt att tävla i vanlig tröja!
Hittade även denna snygga scapa huva! Inte så mycket kosta den heller.
Det är så svårt, vill ha så mycket men pengarna räcker inte till tyvärr....
Nej, får väll fortsätta att dregla lite till :(
/ Linnea

Ni är faktiskt lite dåliga på att kommentera!

Vi har vart lite lata att uppdatera ser jag men snart början skolan så man får passa på att vara ute.
Riwe går fortfarande lite lugnt. Han fick även nya skor idag, vilket behövdes! Imorgon tror jag att han ska få gå i ridhuset tror jag... Kanske hoppa lite ? Tror det kommer stå framme lite hinder då det var några som hoppade idag så varför inte passa på ? :) Han skulle nog även behöva ridas igenom lite, får göra lite både och så blir det bra!
.
Känner verkligen att inläggen blir korta. Har ingenting att blogga om och eftersom ni vart lite dåliga med att komma med förslag alla andra gånger får ni helt enkelt stå ut med att bloggen inte uppdateras lika mycket..
.
/ Linnea

Filmtips, Dear John

Såg en film igår kväll eller satte på den kl 1 inatt och gick och la mig vid 3.
Såg iallafall en sjukt bra film, Dear John.. Jätte bra och mysig film men ändå händer det saker i den. Sen är jag lite svag för sånna romantiska filmer och kollar gärna på sånna filmer...
.

Jätte mysig film som ni borde se ifall ni gillar romantiska filmer..
/ Linnea

Regn

Vaknade till världens sky fall idag. Riwe går utan täcke nu då jag valde att inte sätta på honom regntäcket eftersom det stog att det inte skulle regna! Men, men, inget att göra åt. Han får bli lite blöt... Tror inte att han bryr sig jätte mycket men jag bryr mig :)
.
Åker iaf ut till stallet senare idag, har insläppet. Jag får se vart Riwe ska gå idag. Skulle velar rida ut men ja, det öser ner och jag har ingen vidare lust att bli så blöt idag. Får väll ta och hålla ett paraply över oss så blir vi inte så blöta :)
.

/ Linnea

Vilket schabrak ?

Satt och kollade på lite schabrak och funderar skarpt på vilket jag helst vill köpa...
Det blir inte riktigt en men det är alltid bra att veta vilket schabrak man vill ha när det väll är dags att beställa!
.
1. GlenGordon
2. John Whitaket Sammet
3. HV Polo Sports
4. Scapa Sports
5. Lamicell
6. Schockemöhle
.
Jag vet inte riktigt vilket jag tycker bäst om. Har ju ett John Whitaker Sammer schabrak men skulle inte sitta fint med ett till fast en annan färg!
Tror min ''topplista'' blir så här:
.
1. GlenGordon
2. John Whitaker Sammet
3. Schockemöhle
4. Scapa
5. HV polo
6. Lamicell
.
Tycker det glengordon schabraket är riktigt snyggt, speciellt i den färgen men det skulle vart grymt fult om jag hade det på Riwe som är vit men skulle vart grymt snyggt att ha det på en brun ponny :)
Som sagt vet jag inte vilket det blir en men det återstår att se :)
Vilket tycker ni är snyggast ? Och vilket tycker ni är ''fulast'' ?
/ Linnea

Sakta men säkert

Jag har egentligen inget större att blogga om. Livet går sakta men säkert framåt och ni kanske är lite nyfikna på den nya hästen jag pratade om för några veckor sedan ?
Helt ärligt vet jag inte hur läget ligger till, hur det går och hur det blir. Men av hela mitt hjärta vill jag att ponnyn ska stå hemma i stallet inom nån/några veckor. Man vet aldrig vad som händer men lovar er att jag ska berätta mer när jag vet hur läget ligger till :)
/ Linnea

Känns bra...

Har precis kommit hem efter att tagit en spring tur med mamma. Sprang i förrgår med och ska väll försöka göra det 3 gånger i veckan. Gör även situps varje dag. Ska börja tänka på vad jag äter med, inte små äta och bara äta när jag är hungrig. Känns riktigt bra och jag tror det kommer att hålla ett lite tag framöver iaf :)
.
Imorgon är det mycket som ska göras. Ska försöka ''jobba'' lite (om man nu kan kalla det så) minst tre timmar, ska ut till torp och skaffa mig lite nya kläder, stallet och rida Riwe och sedan ut till Lysekil på kvällen för att umgås med min familj och en kompis :)
.
Usch och fy på sånna galssar!
/ Linnea

Det rullar på...

Ja, dagen rullar på och jag har redan hunnit vara i stallet och pussat på Riwe. Han fick faktiskt ta och vila idag och imorgon blir det skritt tur ut i skogen.
.
Resten av dagen blir sola lite, ska baka faktikst lite och tjäna lite pengar ;) Nej, men jag vet redan vad jag ska lägga alla mina pengar på och så skulle jag behöva lite nya schabrak och även vanliga kläder att ha till vardags. Hm, blir lite svårt där ? En så länge vet jag inte vad jag ska har för schabrak eller vilken färg, få väll skäll av Jennie om det blir ett marinblått!
.
/ Linnea

Dagens Träning

Tränade ju som sagt idag. I början var han lite seg och lyssnade väldigt dåligt för min skänkel. Det blev bättre och jobbade på bra när vi började hoppa fram. Sen flöt allt bara på, jag styrde, han hoppade, jag bad honom svänga dit och han gick dit! Han hoppade super och det roligaste var att Helena sa att han måste var väldigt fin i markarbetet för han var väldigt lydig och han lyssnade på alla signaler. Vilket kändes super roligt då jag jobbat extremt mycket med det :)
En bra avslutning för mig för och Riwe och förmodligen  våran sista träning tillsammans. Han ska bara få ta det lugnt och skritta ut mycket i skogen. Såg även nu efter träningen att han fått skav av sadelgjorden så det blir att rida barbacka lite. Inte för jag tror han har så ont av det då han skulle visat det på träningen. Så barbacka och ut i skogen så blir allt nog bra :)
.
Imorgon blir det ut med segelbåten hela dan. (inte våran men mammas systers) och ligga på stranden hela dan och ut till stallet senare på kvällen.
.
Gammal bild sen 2009...
/ Linnea

Straanden

Drar till straden, vi hörs!



RSS 2.0