Resultat och bildet från igår!

Internet funkar lite bättre nu men min data e fortfarande paj :(
Är galet nöjd med ponnyns och mitt resultat från igår..
Det var jätte halt inne på banan och Calle fick inte riktigt
.
LB  A:O/A:O - 0/0 fel
Han var lite crazy framme på framridningen, började hoppa runt, ställa sig på bakbenen. Ingen aning om vad det var med honom, det var grymt mycket hästar där just då så kanske var det. Det släppte iallafall efter några varv i trav och galopp. Framridningen skötte han super!
Väl inne på banan var han lika fin där som han vart ute på framhoppningen. Satsade inte och tog inte några jätte snäva svängar utan la upp tempot en växel. Kom ur sväng till 10:an i omhoppningen och förlorade lite tid men ponnyn hoppade super! Hade lite korsgalopp här och var men rundan kändes bra. Slutade 8 av 7 placerade :)
.
LB+5 A:1a - 4 fel i grunden
Han var mycket lugnare nu på framridningen och på framhoppningen, nästan lite seg så fick ha uppe tempot redan från början ute på framhoppningen. Inne på banan stämde verkligen allt perfekt, avstånden mina vägar, det ända var även denna gången lite mycket korsgalopp. Men annars var allt perfekt, av någon konstig anledning vi ett pet på näst sista hindret. Tror han hade korsgalopp i svängen och vi fick med bakbommen, vilket inte gjorde något då det rundan kändes så jävla bra!
.
Insåg precis att det inte funkar att ladda upp några bilder. Får ta och prata allvar med pappa så han fixar det.
Så länge kan ni ju faktiskt börja kommentera lite, ni är väldigt dåliga på det!
/ Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0